TeMaN-TeMaN SaYe!!

Friday, October 7, 2011

bila tak de kerja...

ttbe rase rajin plak nak hupdate belog malam ni..
ye la ni entry k dua untuk hari yang sama.
tgh ade mase nih..
salu nye tak sempat. sebuk mengurus kan hal rumah tangga..
anak k sekolah..*tetibe kan?*
.
.

muka chomot yang kat atas tu nak menguruskan rumah tangge.?
mengurus kan anak sekolah..?
wekkk...
ase nye ngurus tempat tdo ye boleh..
hikhikhik..
.
.
entry kali ni nak wat entry bergambar la...
ghite nye macam gini..

pompuan kat atas tu rumate shaye..
kami plan nak jmpe ngn nadia, kawan kami...
tapi kte kan hanye merancangan yang tentukan tu Dia..
mungkin blom ade rekzi kot..
.
.
plan A gagal. move 2 plan B..
xnak cter la jom la kte tgk pic jerk senang..

dya salim kteorg pon ade tau pic mcm ni..
x bahaye..
.
.

hasil setelah cik ieja menjadi poyografer
hakhakhak..*gelak jahat*
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
huhhh...
after dah berguling2 macam askar kat padang tu..
badan pon dah rindu ngn air..
balik...
.
.
cup!..
x abes lagi..
next destination..


menara condong teluk intan.
.
.
.
.

gambar2 yang ade tu same sekali tidak edit secara terus..
x pndai la nak edit2 ni..

cubaan kali pertama untuk edit..
hikhikhik..
terlampau..
.
.
saje mengisi mase terluang.. k daaa...
.


5 comments:

  1. huhuhu thank u dear

    ReplyDelete
  2. Salam kenal...amboi sampai tergolek2....org perak..???...same le kite...

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan jugak.. yup shaye mmg org perak..

    ReplyDelete