TeMaN-TeMaN SaYe!!

Tuesday, November 22, 2011

All May be!!

ok selesai sudah 5 paper untuk aku sem nieh..
hanye tinggal satu jerk paper hari khamis nie..
computer network..
harap-harap soalan yang senang2 jerk kuar..
hhehehe
.
.
.
then hari khamis tu jugak aku kan trus balik ke kampung gajah
x saba sangat nak jumpe ngan mak..
*to abg man jangan amek lambat sangat*
maklum lah dah berminggu-minggu tak jumpa mak rindu...
.
.
.
khamis ni adalah hari terakhir aku di  kolej kediaman nurani 3

.
yang pasti akan menrindui sangat2 ni...
.
.

.

.

.
untuk semester yang akan datang aku akan menyewa.
.
mungkin juga hari khamis ni hari terakhir aku bersama mereka
my classmate
.

.

.
walaupun baru hanye enam bulan kita bersahabat tapi aku happy ngn korang..
.

ye. yang pasti nye segala-gala nye berkemungkinan
setiap pertemuan pasti ade perpisahan bukan..?
tp cara perpisahan tu berbeza- beza...
dan berkemungkinan besar jugak, semester ni adalah semester terakhir aku
dalam bidang teknologi maklumat...
ni adalah keputusan yang paling besar akan aku buat dalam hidup aku...
aku mendoakan agar Allah merahmati setiap keputusan yang akan aku buat...
rahmat dari nye adalah penting bagi seorang hamba yang bergelar insan...
.
terasa banyak cerita yang aku nak conteng-conteng kan kat belog aku nie...
tapi ase nye masa belom sesuai...
nti kan lah next entry kot..
*moga2 cter tu ta hilang dalam ingatan*
.
yang pasti kerinduan 2 sahabat ni akan menghantui aku dimana-mana n bila- bila
insyaallah
.
kita sahabat selamaya nya kan..?

.

.


*kata dua sahabat tapi nape tiga plak..?*
* k 3 tu c gedik ieja.. *
.
.
k daaa...



1 comment:

  1. baca2 , tgk2 ada muka aku pulak hehe . thanx dear ;)

    ReplyDelete